Prijava / Registracija
Blog

Ko inteligentnost doseže višjo raven

13.05.2024

Spoznajte nadgrajene pametne funkcije novega hladilnika Hisense PureFlat

V naglici vsakdanjega življenja se upravljanje kuhinje včasih zdi težavno opravilo. Si želite odličnega spremljevalca, ki vam bo pomagal biti na tekočem z vsem?

Novi pametni hladilnik Hisense PureFlat, brezhibno vključuje tehnologijo v vaše vsakodnevne opravke, zato kuhinja postane središče udobja, povezovanja in ustvarjalnosti. Z velikim elegantnim zaslonom na dotik na sprednji strani hladilnika, vaš novi kuhinjski prijatelj izboljša vsak vidik vaše izkušnje, od načrtovanja obrokov do deljenja spominov, zabave in organizacije.

Če menite, da zaslon na hladilniku nima smisla, berite naprej. Pametne funkcije, ki jih novi hladilnik Hisense PureFlat prinaša v vašo kuhinjo, bodo revolucionarno spremenile vaš vsakdan, saj boste z njimi vedno z vsem na tekočem in polni navdiha.

pureflat-image1.webp

Priprava obrokov kot še nikoli prej

Predstavljajte si naslednje: pravkar ste se vrnili domov po napornem dnevu v službi in razmišljate, kaj bi pripravili za večerjo. Ideje o tem, kaj bi lahko skuhali, so vam pošle že pred tednom dni, vendar si še vedno želite pojesti nekaj domačega in okusnega. Tu je rešitev - na vašem hladilniku se je pravkar pojavilo obvestilo, da so na zalogi živil fileji tune, ki jim kmalu poteče rok uporabe. Vaša izbira je pravkar postala veliko lažja.

pureflat-2-desktop.webp

Ni vam treba brskati po kuharskih knjigah ali iskati po internetu - preprosto podrsajte s prstom po elegantnem zaslonu na dotik na hladilniku in na voljo vam bo vrsta receptov. 151 impresivnih receptov vam ponuja veliko možnosti izbire, ki so prikazane na velikem zaslonu v višini vaših oči, tako da vam jih ni treba brati na majhnem zaslonu pametnega telefona na pultu (in vsakih 30 sekund odklepati zaslona). Morate marinirati, kuhati ali pustiti počivati nekatere sestavine vaših jedi? Na zaslonu hladilnika nastavite časovnik za odštevanje in dobili boste opomnik, ko bo čas za nadaljnjo pripravo.

Če niste prepričani, ali imate doma vse kar potrebujete, preprosto preverite zalogo hrane na zaslonu hladilnika. Poleg tega, da vas obvesti o živilih, ki že nekaj časa ležijo v hladilniku, je popis živil odličen način za pripravo obrokov in zmanjšanje količine zavržene hrane. Z nastavitvijo datumov poteka roka uporabe živil, lahko preprosto upravljate vse kar je v hladilniku in uporabite izdelke, ki so v njem najdlje. Ko vam česa zmanjka, to z nekaj dotiki na zaslonu hladilnika preprosto dodajte na virtualni nakupovalni seznam. Tako bo vaš naslednji izlet v trgovino z živili precej olajšan, saj boste lahko do svojega posodobljenega nakupovalnega seznama dostopali neposredno na pametnem telefonu, medtem ko boste v trgovini.

Skupaj ustvarite čudovite spomine

Novi pametni hladilnik Hisense PureFlat ni namenjen le hrani, temveč tudi povezovanju in komunikaciji v vaši družini ter deljenju čudovitih trenutkov. Neverjetna funkcija album vam omogoča, da svoje najljubše fotografije delite na zaslonu in tako ustvarite digitalne fotoalbume, ki vam pričarajo dragocene spomine. Fotografije lahko nastavite kot ohranjevalnik zaslona, kot digitalni fotookvir za kuhinjo, ali pa ustvarite fotografsko steno s kolažem svojih najboljših posnetkov.

Se spomnite časov, ko smo na hladilnik z magneti pritrdili beležke? Zdaj je čas, da jih digitalizirate. Oglasna deska na hladilniku je zabavna in koristna funkcija za beležke in obveščanje vseh o prihajajočih dogodkih in opravkih ali za skrivno sporočilo "Rad te imam", tik preden odidete v jutranjo izmeno.

pureflat-3-desktop.webp

Bodite vedno na tekočem

Igralni ali filmski večer - v vsakem primeru so prigrizki in osvežilni napitki ključni del izkušnje. Ne želite zamuditi nobene akcije? Na srečo lahko z možnostjo deljenja zaslona enostavno zrcalite zaslon svojega telefona na zaslon hladilnika, kar vam omogoča, da spremljate vsako potezo in najbolj napete prizore celo medtem, ko ste v kuhinji.

Če se pripravljate na pustolovščino, lahko na hladilniku hitro in enostavno preverite tudi vremensko napoved in se tako pripravite na vse, kar vas čaka ta dan. S stalnimi posodobitvami vremenskih razmer lahko zanesljivo načrtujete izlet, pa naj gre za pohod v gore ali piknik v parku.

Pameten do potankosti

Poleg tega, da so pametne funkcije novega hladilnika Hisense PureFlat uporabne v vašem vsakdanjem življenju, poskrbijo tudi za nemoteno delovanje vašega hladilnika. Hladilnik lahko povežete z aplikacijo ConnectLife na vašem pametnem telefonu in na daljavo prilagodite nastavitve, tudi ko vas ni doma. In če naletite na težave, lahko hladilnik preprosto nastavite tako, da opravi samodiagnostični pregled. Če pride do težave, bo zaslon na hladilniku poročal o vseh ugotovljenih težavah, tako da jih boste zlahka posredovali službi za pomoč uporabnikom in dobili učinkovitejšo pomoč.

Še danes izboljšajte svojo kuhinjsko izkušnjo in spoznajte tehnologijo pametnega življenja. Odkrijte svet možnosti z novim pametnim hladilnikom Hisense PureFlat.

BACK TO TOP