Prijava / Registracija
Novice

Pri Hisense pozdravljamo vratarsko ikono Ikerja Casillasa, v kampanji Zmaga je le začetek za UEFA EURO 2024™

31.05.2024

 

Pri Hisense smo za kampanjo Zmaga je le začetek v sklopu partnerstva UEFA EURO 2024™ združili nekdanjega španskega reprezentanta in legendarnega madridskega vratarja Ikerja Casillasa s kapetanom Manuelom Neuerjem, še enim zmagovalcem svetovnega prvenstva.

Iker Casillas je znan po svojih spektakularnih obrambah in velja za enega najboljših vratarjev vseh časov. S tem, ko se je pridružil Manuelu kot globalni ambasador naše blagovne znamke Hisense, bo podprl kampanjo „BEYOND GLORY“ oziroma Zmaga je le začetek in ikonično linijo izdelkov Hisense, ki slavijo največji nogometni dosežek - osvojitev naslova prvaka na EURO.

„Vesel sem, da lahko sodelujem s podjetjem Hisense in se pridružim kampanji, ki v ospredje postavlja najboljše vratarje na svetu,“ je pojasnil Iker Casillas. „Vratarjev ugled temelji na njegovi zanesljivosti. Veseli me, da me je Hisense povabil kot globalnega ambasadorja in da predstavljam podjetje, na katerega se stranke lahko zanesejo, saj ustvarja inovativno tehnologijo, ki izboljšuje njihova življenja.“  

V gostiteljski državi Nemčiji, bo med tekmovanjem zelo živahno, zato se pri Hisense kot uradni partner UEFA EURO 2024™ pridružujemo navdušenju s turnejo Hisense: Zmaga je le začetek. Z njo bomo predstavili inovativno tehnologijo zaslonov, ki omogočajo popolno doživetje ob gledanju televizijskih tekem in najnovejše pametne gospodinjske aparate.

Navijači, ki bodo obiskali predstavitveno turnejo, ki bo obiskala pet gostiteljskih mest, bodo lahko preizkusili svoje vratarske spretnosti v seriji strelskih izzivov, hkrati pa si bodo lahko ogledali tudi razstavo najsodobnejših televizijskih izdelkov in gospodinjskih aparatov Hisense.

V vlogi globalnega ambasadorja, se bo Iker pridružil nogometni zabavi in se v sklopu turneje med turnirjem v Frankfurtu, osebno srečal z navijači.

Naša kampanja Hisense: Zmaga je le začetek poudarja našo neomajno zavezanost pionirski tehnologiji, z neprimerljivo kakovostjo in prizadevanjem za boljše življenje. Kampanja predstavlja tretje zaporedno evropsko prvenstvo UEFA EURO 2024™, ki ga pri Hisense spremljamo kot partner dogodka, kar je izjemna priložnost za nadaljnje povezovanje blagovne znamke Hisense z uporabniki po vsem svetu.

BACK TO TOP